Openingstijden: ma t/m zat 09:00 - 21:00 uur Contact: 055-2058331

Tablet opschonen en sneller maken

Home » Diensten » Tablet opschonen en sneller maken

Tablet laten Opschonen – Tablet hulp aan huis

Tablet traag: wat is daar aan te doen?

Een tablet wordt na verloop van tijd trager. Dat komt door allerlei data en gegevens die het apparaat verzameld, waardoor het steeds lastiger wordt om de juiste data te vinden of om het juiste bestand snel te tonen.
Wil je jouw tablet weer sneller maken? Wij komen graag bij u langs om de tablet op te schonen.
We verwijderen de bestanden die niet meer nodig zijn, kijken belangrijke zaken na en zorgen er bijvoorbeeld voor dat het geheugen niet te vol zit. Een opfrisbeurt voor jouw tablet, zodat je weer met plezier gebruik kunt maken van het apparaat en je alle apps kunt gebruiken die je nodig hebt.

Tablet weer sneller makentablet opschonen Apeldoorn

Jouw tablet sneller maken, bijvoorbeeld na recente updates van apps of het besturingssysteem? Na verloop van tijd wordt je tablet traag, dit kun je helaas niet voorkomen.
Wil je de tablet versnellen? We zoeken voor je uit hoe het komt dat het apparaat trager is geworden. Zit het geheugen bijvoorbeeld bijna vol, heb je veel tijdelijke internetbestanden opgeslagen die de tablet niet meer gebruikt? Wij zoeken het uit en lossen het voor je op!

Tablet resetten: wachtwoord vergeten

Wij kunnen jouw tablet resetten als je het wachtwoord bent vergeten. We zetten het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen (iPad) of zullen die opnieuw voor je installeren (Android). Op die manier is de tablet weer alsof hij net uit de doos komt.
De tablet werkt tevens weer net zo snel als toen je die kocht en biedt weer de volledige opslagruimte om zelf te gebruiken.

Overzicht Computerhulp Diensten

Afspraak met ons maken

Meer weten over onze tarieven