Openingstijden: ma t/m zat 09:00 - 21:00 uur Contact: 055-2058331

Tablet opschonen en sneller maken

Home » Diensten » Tablet opschonen en sneller maken

Tablet laten Opschonen – Tablet hulp aan huis

Tablet is traag: wat is daar aan te doen?

Een tablet wordt na verloop van tijd trager. Dat komt door allerlei data en gegevens die het apparaat verzameld, waardoor het steeds lastiger wordt om de juiste data te vinden of om het juiste bestand snel te tonen.
Wilt u uw tablet weer sneller maken? Wij komen graag bij u langs om de tablet op te schonen.
We verwijderen de bestanden die niet meer nodig zijn, kijken belangrijke zaken na en zorgen er bijvoorbeeld voor dat het geheugen niet te vol zit. Een opfrisbeurt voor uw tablet, zodat u weer met plezier gebruik kunt maken van het apparaat en u alle apps kunt gebruiken die u nodig hebt.

Tablet weer sneller makentablet opschonen Apeldoorn

Uw tablet sneller maken, bijvoorbeeld na recente updates van apps of het besturingssysteem? Na verloop van tijd wordt uw tablet traag, dit kun je helaas niet voorkomen.
Wilt u de tablet versnellen? We zoeken voor u uit hoe het komt dat het apparaat trager is geworden. Zit het geheugen bijvoorbeeld bijna vol, heeft u veel tijdelijke internetbestanden opgeslagen die de tablet niet meer gebruikt? Wij zoeken het uit en lossen het voor u op!

Tablet resetten: wachtwoord vergeten

Wij kunnen uw tablet resetten als u het wachtwoord bent vergeten. We zetten het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen (iPad) of zullen die opnieuw voor u installeren (Android). Op die manier is de tablet weer alsof hij net uit de doos komt.
De tablet werkt tevens weer net zo snel als toen u die kocht en biedt weer de volledige opslagruimte om zelf te gebruiken.

Overzicht Computerhulp Diensten

Afspraak met ons maken

Meer weten over onze tarieven