Openingstijden: ma t/m zat 09:00 - 21:00 uur Contact: 055-2058331

Computer APK

Home » Diensten » Computer APK

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam?

Wordt uw computer steeds trager? Of zijn er andere problemen met uw computer? De oorzaak kan zijn, dat de automatische Windows updates zijn vastgelopen, dat er veel bestanden zijn opgeslagen of dat de computer besmet is geraakt met virussen of malware. Wanneer u kiest voor onze Computer APK, dan zorgen wij ervoor dat uw computer weer als vanouds werkt. Tijdens deze APK kijken wij uw computer goed na en zorgen wij ervoor dat hij weer goed beveiligd is en dat, indien nodig, de software weer is bijgewerkt. Defecte apparatuur en randapparatuur wordt niet gerepareerd of vervangen.

Tijdens het computer onderhoud helpen u graag met:

computer apk

  • Het checken van de beveiliging. Heeft u een goedwerkende virusscanner en firewall? Wij lopen alle instellingen en beveiligingsprogramma’s na en controleren op virussen, spyware, malware en adware.
  • Updates uit te voeren. Denk hierbij aan Windows-onderdelen en merkgerelateerde updates.
  • Het controleren en updaten van de firewall.
  • Overbodige opstartprogramma’s uitschakelen. Als u uw pc inschakelt, wordt een aantal programma’s automatisch gestart en op de achtergrond uitgevoerd. U kunt deze programma’s uitschakelen zodat ze niet worden uitgevoerd nadat uw pc is opgestart.
  • Het opschonen van uw computer, Mac of tablet. Wij controleren de beschikbare ruimte op de harde schijf en verwijderen onnodige bestanden.
  • Het verwijderen van schadelijke software. Add-ons, cookies en ongewenste software. Op het laatst controleren wij of de computer weer sneller opstart en of hij weer soepeler en vlotter werkt.

 

Overzicht Computerhulp Diensten

Afspraak met ons maken

Meer weten over onze tarieven