Openingstijden: ma t/m zat 09:00 - 21:00 uur Contact: 055-2058331

Computerhulp op afstand

Home » Diensten » Computerhulp op afstand

Computer op afstand overnemen

Heeft u problemen met uw computer, maar wilt u liever niemand ontvangen in verband met corona? Hiervoor hebben wij de ideale oplossing: Computer hulp aan huis.. maar dan op afstand!

Hoe gaat hulp op afstand in z’n werk?

Bij ‘Hulp op afstand’ loggen wij op afstand in op uw computer. Dit doen wij pas nadat u hier toestemming voor heeft gegeven. Hiervoor gebruiken we het programma ‘Quick Assist’. Dit programma is standaard al aanwezig bij Windows 10.

Tijdens de afspraak kunt u gewoon meekijken en ziet u precies wat wij doen. Wanneer wij de problemen verholpen hebben, loggen wij weer uit en hebben wij geen toegang meer tot uw PC.

Uiteraard zullen wij eerst telefonisch contact met u opnemen, alvorens wij op afstand uw computer overnemen. Wij helpen u met het opstarten van Quick Assist. Tijdens de afspraak houden wij telefonisch contact, zodat u tussendoor eventuele vragen kunt stellen.

Hoe werkt Quick Assist?

Quickassist is een standaard ingebouwd programma van Windows 10, waarmee u andere mensen toegang kunt geven tot uw computer.

U kunt ten tijde van de afspraak meekijken en zien wat we doen. Zo kunnen wij u snel en goed ondersteunen bij het oplossen van problemen. Wanneer we klaar zijn, verbreken we de verbinding met Quick Assist op zowel onze als uw computer en kunnen wij niet meer meekijken.

We hebben uiteraard altijd de voorkeur gehad voor persoonlijk contact, maar in deze tijden willen we graag ook een goed alternatief aanbieden.

Tarief voor Hulp op Afstand:

  • Het tarief per halfuur is € 15,00

Bij Hulp op Afstand betaald u per halfuur. Het eerste halfuur wordt altijd in rekening gebracht.

U kunt bij ons eenvoudig en veilig via iDeal of een Tikkie betalen.

Een afspraak bij ons maken?

Kortom: Wilt u in verband met corona graag gebruikmaken van hulp op afstand? Neemt u dan contact met ons op. U kunt rustig de computer bij u thuis laten staan en het is eenvoudig te volgen wat er precies gebeurd met uw PC. Wij helpen uw graag verder zodat uw weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw computer.

Overzicht Computerhulp Diensten

Afspraak met ons maken

Meer weten over onze tarieven