Openingstijden: ma t/m zat 09:00 - 21:00 uur Contact: 055-2058331

Computer installatie

Home » Diensten » Computer installatie

Uw computer laten installeren

Wat fijn dat u een nieuwe computer of laptop heeft gekocht! Wellicht heeft u hulp nodig bij de installatie. Met al onze kennis en ervaring staan wij graag voor u klaar om uw nieuwe computer of laptop voor u te installeren.

computer installatie Apeldoorn

Of je nu een Windows computer of laptop, een Mac of een MacBook heeft aangeschaft, er zijn altijd wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk dat alle kabels goed worden aangesloten en dat software zo up-to-date mogelijk is, zodat u zoveel mogelijk plezier heeft van uw nieuwe computer en er veilig mee op internet kunt.

Wat kunt u van ons verwachten als wij uw nieuwe computer installeren?

Wij installeren uw nieuwe computer aan huis en behandelen de volgende zaken:

Computerkabels aansluiten

Wij gaan van start door alle kabels aan te sluiten die nodig heeft om uw computer en randapparatuur te kunnen gebruiken. Indien u hier nog vragen over heeft, dan leggen wij het u graag uit.

Software en besturingssysteem installeren

Wij installeren het nieuwste besturingssysteem voor u, dit geldt zowel voor Windows als voor Mac OS.

Hardware installeren (printer, tweede beeldscherm o.i.d)

Tijdens de computerinstallatie sluiten we hardware aan en installeren we de software daarvoor, zoals bijvoorbeeld de printer, het toetsenbord of indien gewenst een extra monitor. Uiteraard stellen we ook uw voorkeuren graag voor u in.

Installeren van belangrijke programma’s.

Nadat we uw computer met het internet hebben verbonden en uw computer up-to-date is, zullen we voor u de belangrijke programma’s installeren.

  • Antivirus – Als eerste installeren wij een goed antivirusprogramma en een malware scanner. Mocht u zelf nog een betaalde versie hebben, dan installeren wij die voor u. Een goed antivirusprogramma / malware scanner is noodzakelijk om te voorkomen dat uw computer besmet raakt met virussen of kwaadaardige software.
  • Uw favoriete internetbrowser – Windows wordt tegenwoordig standaard geleverd met Windows Edge, maar u kunt zelf ook kiezen voor een andere browser, zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox en DuckDuckGo.
  • Word e.d. – Werkt u sinds de crisis veel thuis? En moet u hierbij ook documenten aanpassen, teksten schrijven etc? Wij zorgen voor de installatie van het Microsoft Office pakket (betaalde versie) of de installatie van een gratis variant hiervan, bijvoorbeeld Open Office of Libre Office.
  • E-mail instellen – Uw email weer kunnen bekijken en versturen vanaf uw nieuwe computer? Wij installeren het voor u.
  • Bestanden overzetten – Hebt u bestanden die u over wilt zetten naar deze nieuwe computer? Hier helpen wij u graag bij, d.m.v. een externe harde schijf of een USB-stick.

Gebruiksgemak van uw computer.

Graag helpen wij u de pc of laptop gebruiksvriendelijk te maken. Helemaal aangepast op uw wensen, denkt u hierbij aan het aanpassen van de standaard lettergrootte, het icoontje van de muis vergroten, het beeldschermcontrast verbeteren of uw bureaubladachtergrond aanpassen.

Kortom wij helpen u graag op weg met uw nieuwe computer, laptop, Mac of Macbook!
Wij bieden u voor een scherpe prijs computerhulp aan huis, zonder dat u aan een abonnement vastzit!
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Overzicht Computerhulp Diensten

Afspraak met ons maken

Meer weten over onze tarieven